Egyedi kutya – egyedi nyakörv

Kevés dolog van, ami teljesen biztos ebben a világban, de az, hogy a te kutyád a legjobb kutya, ahhoz kétség sem férhet. Minden kutyatrató számára a saját kedvence a legszebb, legokosabb (vagy ha mégsem, hát akkor legbájosabb) eb a földkerekségen, és ez így is van jól! Természetes tehát, hogy szeretnél egy igazán hozzáillő, személyre szabott nyakörvet választani neki. A kínálat szinte végtelen – hogyan válassz, ha a cél egy igazán egyedi nyakörv?

A nyakörv színe

Egy új nyakörv legfeltűnőbb jellemzője a színe. Egy fekete  kutyán például minden élénk szín jól mutat, ha viszont igazán komoly (netán egyenesen fenyegető) megjelenést szánsz a kutyádnak, nem biztos, hogy nektek valók a rikító neonszínek.nyakörv színek

A választás természetesen ízlés dolga. Mi azért, hogy mindenki találjon a kutyájához illő változatot, négy színben is forgalmazunk nyakörveket.

A megfelelő méret

Nem csak a körméretről beszélünk, bár nyilvánvaló, hogy nem árt, ha a nyakörv nem hullahopp karika módjára lifeg az állat nyaka körül, és nem is fojtogatja azt.

Nyakörvből szerintünk a szélesebb és vastagabb változat a jobb:

  • erősebb, strapabíróbb, nem fog idő előtt tönkremenni
  • kényelmesebb a kutya számára
  • egy nagyobb testméretű kutyán kifejezetten furcsán hatna egy hajszálvékony nyakörvecske
  • elférnek rajta a biztonságot szolgáló fényvisszaverő elemek
  • és ami nagyon fontos: egy nagyobb nyakörvön több hely van megcsillogtatni az egyéniséget, például egyedi felirat formájában

nyakörvEgyedi kutyának egyedi nyakörv felirat!

“Bodri vagyok”; “A gazdám szingli”; “Harapok!”; “Szeretem a kolbászt” – ezek mind szóba jöhető feliratok, amit a kutyád magán viselhet a nyakörv egyedi felirataként. Akár naponta, a hangulatotoknak megfelelően váltogatva is viselhetők, így bárki, akivel találkoztok séta közben, tudni fogja, kivel áll szemben.

Mit szeretnél közölni a kutyádról vagy a kutyád által? Ha elég ötletes vagy, olyan nyakörve lehet a kutyádnak, ami csak rá jellemző, és senki másnak nincs belőle.

 

Válassz nyakörv színt, méretet és feliratot – kattints ide, hogy beszerezhesd az álomnyakörvet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.