Egyedi kutyához egyedi kutyahámot!

Egyedi kutyához egyedi kutyahámot!

Ugye a te kutyád nem olyan, mint a többi?
Saját egyénisége, jelleme van.
Szereti, vagy éppen utálja a gyerekeket, az idegenek simogatást, mindig melletted akar lenni, vagy éppen folyton felfedezőúton jár séta közben.

Ahány kutya, annyi személyiség.

Miért lenne egyforma a kutyahám?

Ha ezt az oldalt olvasod, akkor valószínűleg

  • a te kutyád oldalán is a „JULIUS-K9” felirat díszeleg
  • vagy már rég rájöttél, hogy a felirat könnyedén cserélhető, és épp azon gondolkodsz, mi legyen helyette és honnan szerezd be

Jó helyen jársz!

A JULIUS-K9 felirat ugyan nagyon kedves a szívünknek, de legyünk őszinték: egy idő után egyhangú. Mennyivel jobb lenne, ha a kutyád neve lenne ott, nem? Vagy a címed, hogy az elkószált ebet hazavihessék a becsületes megtalálók. Vagy a „Gazdi szingli!” felirat, hogy könnyebben tudj ismerkedni a parkban.
Vagy… bármi más!

Az eredeti JULIUS-K9 kutyahám felirata ugyanis tépőzárral működik, így bármikor egy mozdulattal leránthatod, és egy másik feliratot tehetsz a helyére. Bármi kerülhet a helyére: szöveg, telefonszám, cím, név…
Méretben és kreativitásban nem ismerünk határt, a felirat lehet világítós, fényvisszaverős, fehér vagy színes, kerülhet bármilyen méretű hámra, így az egész környék tudni fogja, hogy a kis tacsikölyökben a majdani „Gyilkos”-t tisztelheti, a folyton elkószáló foxit pedig a Fő utca 5. szám alá kell majd hazavinni.

Mennyibe kerül az egyedi JULIUS-K9 kutyahám felirat?

Az egyedi kutyahám felirat ára
1090 Ft–1390 Ft + postaköltség,

ami igazán jelképes összeg, ha a kutyád egyéniségének bemutatásáról van szó. Ezért megéri egyszerre többet is rendelni:

  • egyet a nevével, ha a parkban sok gyerek simogatja
  • egyet a te neveddel, ha ismerkedni szeretnél
  • egyet a lakcímével, hogy mindig hazataláljon
  • egy vicceset esős napokra, hogy jobb kedvetek legyen

és így tovább, hogy a kutyahám mindig passzoljon az aktuális hangulatotokhoz!

Nekik már van…

Már rengeteg kutyás és kedvence használja nap, mint nap az IDC kutyahámokat egyedi felirattal. Ők itt például már egy – egy darab elégedett és büszke tulajdonosai >>

Hogyan rendelheted meg az egyedi JULIUS-K9 kutyahám feliratot?

A megrendelés egyszerű; csak kattints a megrendelem gombra, válaszd ki a méret, írd be a kívánt szöveget és nyomj a „Kosárba Rakom!” gombra.
A megrendeléskor tartsd észben, hogy a rendelkezésre álló hely véges, ezért ne a Háború és Békét töltsd fel 😉
Ahogy megérkezik hozzánk a megrendelés, már el is kezdjük az egyedi feliratod elkészítését, amit 2-3 munkanapon belül megkapsz, és már cserélheted is a feliratot kutyád hámján, hogy mindenki lássa: a Te kedvenced igazi egyéniség!