/Kutyahám
Kutyahám2018-04-20T11:21:15+00:00

[av_heading heading=’JULIUS-K9® IDC® KUTYAHÁM’ tag=’h2′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=’custom-color-heading’ custom_font=’#fbbe12′ av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”][/av_heading]

[av_fullscreen size=’extra_large’ image_attachment=” animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=’av-control-default’]
[av_fullscreen_slide id=’32071′][/av_fullscreen_slide]

[/av_fullscreen]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
A IDC kutyahámokat a professzionális felhasználóknak fejlesztettük: kereső kutyáknak, segítő kutyáknak, rendőrkutyáknak, vadászkutyáknak – egyszóval munkakutyáknak.
Ezek olyan speciális hámok, amik extrém körülmények között is megállják a helyüket, strapabíróak, biztonságosak, ugyanakkor a kutyának kényelmesek, a gazdáknak praktikusak.
Mert a professzionális felhasználóknak professzionális eszközökre van szükségük.

Aztán eszünkbe jutott, hogy az „egyszerű” felhasználók is megérdemlik a profi minőséget. A kutyád nem csak egy háziállat, hanem hű társad, barátod. Ő is megérdemli, hogy a legjobbat kapja.

Az IDC® kutyahám önmagában is megéri az árát de most minden hámhoz egy pár egyedi feliratot adunk ajándékba!

[/av_textblock]

[av_productgrid categories=’174′ columns=’4′ items=’8′ offset=’0′ sort=’0′ paginate=’yes’]

[av_heading tag=’h2′ padding=’10’ heading=’JULIUS-K9® Canis KUTYAHÁM’ color=’custom-color-heading’ style=” custom_font=’#fbbe12′ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
A JULIUS-K9 kutyahám egyik legnagyobb előnye, hogy a különféle méreteknek köszönhetően minden kutyára passzol – de nem minden kutyához illik. És nem minden gazdihoz! Mert van, aki a kéket szereti, más a pirosat, sárgát, vagy egyenesen a rózsaszínt. És nekik eddig kompromisszumokat kellett kötniük. De végre itt vannak a színes kutyahámok!

A Canis kutyahám ugyanazt tudja, amit a hagyományos JULIUS-K9 hámok:

  • kényelmes a kutyának
  • strapabíró, örök darab
  • a tetején kényelmes fogantyúval, hogy bármikor elkapasd az eb grabancát
  • egyszerű póráz-rögzítés
  • cserélhető, ajándék egyedi oldalfelirat
    …de ez még jobb, mert színes!

Ezek a vidám, élénk színű hámok garantáltan feldobnak minden sétát! A 4 extravagáns minta mellett amerikai csillagos, leopárdmintás és tigriscsíkos is van a patriótáknak, illetve a nagymacska-rajongóknak. A hámok Baby 1 mérettől 4-es méretig kaphatók.
[/av_textblock]

[av_productgrid categories=’143′ columns=’5′ items=’8′ offset=’0′ sort=’dropdown’ paginate=’yes’]

[av_heading tag=’h2′ padding=’10’ heading=’IDC® Color & Gray hevederhám’ color=’custom-color-heading’ style=” custom_font=’#fbbe12′ size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=”][/av_heading]

[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Azoknak ajánljuk, akik az IDC® hámok kényelmét és a nyakörvek szellősségét egyesítő sétáltató eszközt keresnek. Igazi nyárias viselet!

A hasonlóan szellős nyakörvekkel ellentétben ennél a hámnál nem a nyakat éri a terhelés, ha megfeszül a póráz. Az IDC® Powerhámok ettől különlegesek: a mellöv úgy van kialakítva, hogy a terhelést egyenesen a mellizomzatra továbbítja. A kutya nem fog fuldokolni a nyakára nehezedő nyomás miatt, mégis könnyebb megtartani.
[/av_textblock]

[av_productgrid categories=’48’ columns=’4′ items=’9′ offset=’0′ sort=’dropdown’ paginate=’yes’]