JULIUS-K9® IDC® KUTYAHÁM

A IDC kutyahámokat a professzionális felhasználóknak fejlesztettük: kereső kutyáknak, segítő kutyáknak, rendőrkutyáknak, vadászkutyáknak – egyszóval munkakutyáknak.
Ezek olyan speciális hámok, amik extrém körülmények között is megállják a helyüket, strapabíróak, biztonságosak, ugyanakkor a kutyának kényelmesek, a gazdáknak praktikusak.
Mert a professzionális felhasználóknak professzionális eszközökre van szükségük.

Aztán eszünkbe jutott, hogy az „egyszerű” felhasználók is megérdemlik a profi minőséget. A kutyád nem csak egy háziállat, hanem hű társad, barátod. Ő is megérdemli, hogy a legjobbat kapja.

Az IDC® kutyahám önmagában is megéri az árát de most minden hámhoz egy pár egyedi feliratot adunk ajándékba!

JULIUS-K9® Canis KUTYAHÁM

A JULIUS-K9 kutyahám egyik legnagyobb előnye, hogy a különféle méreteknek köszönhetően minden kutyára passzol – de nem minden kutyához illik. És nem minden gazdihoz! Mert van, aki a kéket szereti, más a pirosat, sárgát, vagy egyenesen a rózsaszínt. És nekik eddig kompromisszumokat kellett kötniük. De végre itt vannak a színes kutyahámok!

A Canis kutyahám ugyanazt tudja, amit a hagyományos JULIUS-K9 hámok:

  • kényelmes a kutyának
  • strapabíró, örök darab
  • a tetején kényelmes fogantyúval, hogy bármikor elkapasd az eb grabancát
  • egyszerű póráz-rögzítés
  • cserélhető, ajándék egyedi oldalfelirat
    …de ez még jobb, mert színes!

Ezek a vidám, élénk színű hámok garantáltan feldobnak minden sétát! A 4 extravagáns minta mellett amerikai csillagos, leopárdmintás és tigriscsíkos is van a patriótáknak, illetve a nagymacska-rajongóknak. A hámok Baby 1 mérettől 4-es méretig kaphatók.

IDC® Color & Gray hevederhám

Azoknak ajánljuk, akik az IDC® hámok kényelmét és a nyakörvek szellősségét egyesítő sétáltató eszközt keresnek. Igazi nyárias viselet!

A hasonlóan szellős nyakörvekkel ellentétben ennél a hámnál nem a nyakat éri a terhelés, ha megfeszül a póráz. Az IDC® Powerhámok ettől különlegesek: a mellöv úgy van kialakítva, hogy a terhelést egyenesen a mellizomzatra továbbítja. A kutya nem fog fuldokolni a nyakára nehezedő nyomás miatt, mégis könnyebb megtartani.

No products found which match your selection.