//Front control Y – öv

Front control Y – öv

Elfogyott

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Brutálisan erős kontroll – nem csak brutálisan erős kutyákhoz.

Kutyád gyakran húz? Kiképzés, vagy munka során előfordul, hogy veszélyes helyzetbe kerültök? Ragaszkodsz hozzá, hogy tökéletesen kontrollálhasd a mozgását, meglepő szituációkban is?

A Front Control Y öv a régi, népszerű K9 nyomáselosztó öv felújított, felturbózott változata. Lehetőséget ad arra, hogy erő és konfliktus nélkül, könnyen irányíthasd a kutyádat akkor is, ha sokkal izmosabb nálad, vagy ha egy veszélyes szituációban mást akar csinálni, mint ami szerinted biztonságos lenne.

A hám kinyitása nélkül, pillanatok alatt rögzíthető, így szükség szerint fel-leapplikálhatod, attól függően, hogy éppen játszotok, sétáltok vagy dolgoztok. Rögzítése után a pórázt az Y-öv karikáján és a hámon egyidejűleg tudod rögzíteni, így könnyebben irányíthatod a kutyát. (Érdemes ehhez a JULIUS-K9® dupla karabineres pórázt választani.) Rögzítheted oldalt is, így bringával is sétáltathatod az ebet! Külseje vízálló, a belseje lélegző anyagból készült, így a nyári melegben is viszonylag kényelmes viselet az ebnek.

Fontos: ahhoz, hogy az Y-öv ne csússzon el, a tépőzárnak teljes hosszában csatlakoznia kell a hám mellövének tépőzárához! Ha befejeztétek az adott feladatot, akkor viszont érdemes levenni a kutyáról az Y-övet, hogy ne akadhasson be játék, vagy szaladgálás közben.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=d7Yd0ic_ZvA’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-wtcu6c’]