K9 fogós nyakörv 38-53 cm – ajándék egyedi felirattal

4460 Ft

 

Szélesség: 4 cm

Hosszúság: 38-53 cm

Kiürítés
Cikkszám: 100HA-2015 Kategória: Címke:

Leírás

A K9® fogós nyakörv nem csak biztonságos, hanem praktikus is!

Mostantól a nyakörv pártolók is élvezhetik a hámok egyes előnyeit: a K9® fogó nyakörv kutya és gazda számára egyaránt kényelmesebbé teszi azokat a pillanatokat, amikor maga mellett kell tartania, vagy fel kell emelnie az állatot.

A nyakörv állítható méretű, széles, kiváló minőségű szőr- és bőrbarát anyagból készült és többféle színben kapható, így mindegyik kutyatulajdonos megtalálhatja a kedvencéhez legjobban illőt.

Ajánljuk mindenkinek, aki a nyakörv használatát preferálja, és nem szeretne kompromisszumot kötni.

Ha a kutyáját kifejezetten nehéz megtartani, nagyon erősen húz, akkor viszont mindketten jobban járnak egy hámmal, ami a terhelést a kutya nyaka helyett a mellkasán oszlatja el.

Nagytestű kutyám van. Biztosan nem fog elszakadni a nyakörv?
Biztosan nem, a nyakörv rendkívül erős, formatartó anyagból készült. A biztonságos, stabil rögzítésről nagy teherbírású csat és a biztonsági hevederzár gondoskodik.

A K9® fogós nyakörv nem csak biztonságos, hanem praktikus is!
A nyakörv anyaga könnyen tisztítható, 2 év múlva is ugyanolyan színe lehet, mint eredetileg volt. (Igen, ez a nyakörv rendeltetésszerű használat mellett még évek múlva is jó eséllyel egyben lesz.)

Ha K9® nyakörvet tesz a kutyájára, akkor egy elsőrangú nyakörv mellé egyben önkifejezési felületet is kap! Mutassa meg a világnak kutyája vagy a saját személyiségét, tegyen a nyakörvre egyedi feliratot! A felirat bármi lehet, ami kifér: csak Önön múlik, hogy vicces vagy komoly feliratot használ –e.