A tökéletes kutyahám – a 3 kutyahám típushibák?

Aki először kezd ismerkedni a bőséges kutyahám kínálattal, akár csak a neten böngészve, hamar a bőség zavarában találhatja magát. Rengeteg, első ránézésre sokszor a megtévesztésig hasonló hám közül kell kiválasztani a kutyánk számára megfelelőt. Milyen egy tökéletes kutyahám?

1. A tökéletes kutyahám bírja a hideget

Gondoltad volna, hogy a hámok használhatatlanná válásának egyik leggyakoribb oka, hogy a hőre lágyuló műanyagból készült csat a téli fagyok hatására eltörik? Ennek a megelőzése végett készül az IDC® hámok csatja speciális műanyagból, ami biztosan nem törik el.

2. A tökéletes kutyahám nem vág be, nem fojtogat, csak tart

Egyáltalán nem mindegy, hogy, hogyan és melyik testrészen oszlik el a nyomás a kutya testén, ha megfeszül a póráz. Hétköznapi kutyasétáltatásnál a legjobb, ha a mellkasra vezeti a hám az erőt, így a kutyának is kényelmesebb és a gazdának is, mivel így könnyebb irányítani az állatot.

Jó, ha a pántok szélesek, hogy ne vágjanak be.

3. A tökéletes kutyahámon nem foszlik a varrás és nem hasad az anyag

Sok olcsó hám azért olcsó, mert egyszerűen silány minőségű anyagból varrták. Ezeket egy nagyobb, energikusabb kutya, vagy akár csak az idő vasfoga könyörtelenül és igen hamar képesek elpusztítani.

Üdv ! Amikor kibontottuk a csomagot és megtapogattam a hámot első benyomásom az volt hogy hadi minőség . Erős, minőségi anyagokból készült, mondhatni életre szóló viselet. Babánk jól viselte első alkalommal is, láthatóan kényelmes, jól viselhető felszerelés. Csak sétálni használjuk, abban reménykedtem Baba együttműködőbb lesz a hámmal mint a nyakörvel. Így is történt. Régebben előfordult hogy megrángatott, főleg ha iramodott volna valaki/valami után . Hámmal sokkal készségesebb .
kutyaham

Még több kutyahám képért és vevő véleményért kattints ide!

Az IDC® hám tervezői azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy megalkossák a tökéletes kutyahámot. Ezért a fenti típushibák elkerülése mellett (ami egy minőségi terméknél természetesen alapvető dolog) arra is ügyeltek, hogy rengeteg kisebb-nagyobb egyedi, praktikus, innovatív megoldást is beépítsenek a hámba.

Ilyenek például a praktikus, (rögzíthető) fogórész, az egyedi feliratok lehetősége, a bőrbarát, hipoallergén anyag és a gyors levételt-feladást biztosító dizájn.

Próbáld ki te is, ide kattintva akár most is megrendelheted!

Mentés